Om Gadefesten

Aldrig har der været så mange mennesker i Næstved Centrum

“I HAR SKREVET HISTORIE”

En stor oplevelse

“JEG ELSKEDE HVERT MINUT”

Følger på Instagram

Gadefesten 2019:

DER HAR VÆRET ET STED IMELLEM 8-10.000 MENNESKER

Næstved politi

GRUNDLAGT I 2015

GADEFESTEN’s grundlag blev lagt tilbage i 2015. Ønsket om at skabe en fest for Næstved var stort, og siden den første fest i 2016 er der blevet taget enormt godt imod initiativet, og GADEFESTEN er gået hen og blevet en fast begivenhed i Næstved bymidte.

INGENTING UDEN DEN LOKALE OPBAKNING

Der har fra dag 1 været en stor støtte til GADEFESTEN, og festen ville ikke være blevet til hvad den var uden de mange frivillige hænder, sponsorater, og den massive opbakning som GADEFESTEN har mærket til alle årene.

GADEFESTEN er en fest for byen, skabt af byen!

HJERTET FINDES PÅ AXELTORV

Hele GADEFESTEN’s hjerte findes på det store torv i Næstved kaldet Axeltorv. Det var her festen udsprang, og det er her man finder hovedscenen. Siden 2018 udvidede GADEFESTEN sig en anelse, og tog Hjultorvet med, hvor Crazy Daisy’s Rosé Lounge opholder sig fast.

I 2019 fik GADEFESTEN i den grad vokseværk, og for første gang var der hele 5 scener, med et stærkt samarbejde fra lokale aktører. De placerede sig som en central del af centrum, og året 2019 skulle senere vise sig at blive et rekord år for GADEFESTEN.

8-10.000 MENNESKER I CENTRUM

Programmet blev udvidet, og 2019 blev året hvor der kom 5 scener til live, og hele 3 hovednavne på Mainstage (Axeltorv).

Det blev også året hvor vi fik udtalelser fra bla. gæster, og Politi:

– “I har skrevet historie! – der har aldrig været så mange mennesker i centrum”
– “Jeg elskede hvert minut!”
– “Der har været et sted imellem 8-10.000 mennesker!”

GADEFESTEN har efter 2019 udviklet sig fra at være en lille fest på torvet, til at være en af de begivenheder på året, som Næstved har taget helt tæt ind til sig.

NON-PROFIT-ORGANISATION

Der har aldrig været en interesse i at tjene penge på GADEFESTEN, og det er en af grundelementerne for festen at det handler om at skabe en fest for byen, af byen. Alle indtægter ved barsalg, sponsorater, osv. går ubeskåret til at gøre GADEFESTEN endnu større, og brede budskabet endnu mere ud. Igennem alle årene har det også været muligt at købe et støtte-armbånd, og hermed både vise sin støtte, men også støtte med et lille økonomisk bidrag.

Vi er stolte, og beæret over at Næstved har taget GADEFESTEN til sig som en af sine helt store årsbegivenheder!

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this